γεια σας φιλαράκια μου!!!

Γεια σας φιλαράκια μου!!!

παρακαλώ, όποιος επιθυμεί να δανειστεί τις φωτογραφίες μου, να επικοινωνήσει πρώτα μαζί μου. Έχω χόμπυ την φωτογράφια και φωτογραφίζω με μια
CANON 550D, χωρίς να έχω ιδιαίτερες γνώσεις φωτογράφησης. Να τονίσω ότι δεν είμαι επαγγελματίας φωτογράφος και ότι βγάζω φωτογραφίες εντελώς και μόνο για την ευχαρίστηση μου.

Κυριακή, 17 Απριλίου 2011

Financial Times: Γερμανικό σχέδιο για το ελληνικό χρέος

Η Γερμανία ωθεί την Αθήνα να υιοθετήσει έκτακτα μέτρα, που θα προβλέπουν μία εθελοντική, «φιλική προς την αγορά», αναδιάρθρωση χρέους, σε περίπτωση που η Ελλάδα αποτύχει να εκπληρώσει τους φιλόδοξους δημοσιονομικούς της στόχους, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Επικαλούμενη πηγές, που είναι σε θέση να γνωρίζουν το σκεπτικό του Βερολίνου, η εφημερίδα επεσήμανε στο σαββατιάτικο φύλλο της την ύπαρξη σχεδίου, που προβλέπει την ανταλλαγή ελληνικού χρέους σε τρέχουσες τιμές, έναντι τίτλων εγγυημένων από την ευρωζώνη, τίτλων παρόμοιων με τα ομόλογα «Μπρέϊντι», που εκδόθηκαν από ορισμένες χώρες της Λατινικής Αμερικής τη δεκαετία του 1980.


Μία άλλη επιλογή σχετίζεται με την προσφορά βοήθειας «ανακούφισης» από το χρέος, μέσω της εξαγοράς ομολόγων από το επενδυτικό κοινό και απόσυρσής του ή επιμήκυνσης της ωρίμανσής του, σχέδιο παρόμοιο με εκείνο που εφαρμόζει το ΔΝΤ για την εξυγίανση φτωχών και υπερχρεωμένων χωρών.


«Η γερμανική κυβέρνηση έχει αρχίσει να προετοιμάζεται εδώ και καιρό για μία ελληνική αναδιάρθρωση»
, σημειώνει πηγή που επικαλούνται οι Financial Times. «Δεν ωθεί την Ελλάδα σε αυτό. Γνωρίζει ότι κανένα από αυτά τα σχέδια δεν μπορούν να λειτουργήσουν εάν οι Έλληνες δεν τα θέλουν».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το Βερολίνο εξετάζει και άλλες επιλογές, «φιλικές προς την αγορά», για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: